Diyarbakır’ın ilk Siber Koza merkezinde tören: D.Ü rektörü de katıldı

Diyarbakır’ın ilk Siber Koza merkezinde tören: D.Ü rektörü de katıldı

Diyarbakır Özel İstanbul Lider Koleji ve Dicle Üniversitesi Bilim, Teknoloji ve Yazılım Kulübü işbirliği ile bahar şenliği düzenledi. Etkinliğe Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç’ta katıldı.

AMİDA HABER- Diyarbakır Lider Koleji, Siber Koza ve Dicle Üniversitesi Bilim, Teknoloji ve Yazılım Kulübü iş birliğiyle bahar şenliği ve ödül töreni yapıldı. Etkinlik, okul ve üniversite arasındaki iş birliğini pekiştirmeyi ve öğrenciler arasında bilim ve teknolojiye olan ilgiyi artırmayı amaçlıyor.

Dicle Üniversitesi Rektörü katıldı

lider-3.jpg

Törene, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tuncay Akçadağ, Lider Koleji Diyarbakır Genel Müdürü Ahmet Özmen, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Etkinliğe katılan Karakoç öğrencilerle bir araya geldi ve onlara teşekkür belgelerini verdi.

Rektör Karakoç, gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini desteklemenin önemine vurgu yaparak, geleceğin liderlerinin yetiştirilmesinde eğitimin önemli bir rol oynadığını söyledi.

lider-1.jpg

Etkinlik, gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmanın yanı sıra, okul ve üniversite arasındaki iş birliğini güçlendirerek geleceğe umutla bakma fırsatı sağladı. Lider Koleji ve Dicle Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen bu etkinlik, öğrencilere yeni deneyimler kazandırırken, onların kişisel ve akademik gelişimine katkıda bulunmayı hedefledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.