DİKAD’da yönetim değişti: Aktar’ın yerine Kaya geldi

DİKAD’da yönetim değişti: Aktar’ın yerine Kaya geldi

Diyarbakır İş Kadınları Derneği (DİKAD) seçime gitti. Reyhan Aktar'ın aday olmadığı seçimlerde DİKAD’ın yeni başkanı Müzeyyen Kaya oldu.

AMİDA HABER- Diyarbakır’da 20 yıl önce kurulan Diyarbakır İş Kadınları Derneği (DİKAD) kongreye gitti. Seçim öncesi kısa bir konuşma yapan Reyhan Aktar yeni seçilecek yönetime başarılar dileyerek, “Yeni yönetimin her zaman yanında olacağım. DİKAD'ın başarılarının artarak devam etmeni umuyorum” dedi.

reyhan-aktar.jpg

Tek liste ile gidilen seçimlerde 3 dönem DİKAD Başkanlık görevi yürüten Reyhan Aktar’ın yerine Müzeyyen Kaya seçildi.

Yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

Müzeyyen Kaya, Mahabad Miroğlu Gür, Berfin Argün Yaka, Dilara Kafadar ve Elif Ciniviz. Denetleme kurulu üyeliklerine ise Aygül Ok, Merve Sezik ve Nagihan Çapras oldu.

dikad-001.jpg

'Daha etkin olacağız'

Çalışmalarından dolayı eski başkan Reyhan Aktar ve yönetimine teşekkür eden Müzeyyen Kaya, “Bundan sonraki süreçte başta kadın girişimcilerin desteklenmesi, eğitim fırsatlarının artırılması ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında daha da etkin bir rol almak için çaba içerisinde olacağız” dedi.

Kaya ayrıca, kadınların iş dünyasındaki varlığını güçlendirmek, onların seslerini duyurmak ve desteklemek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını, birlikte çalışarak büyük başarılara imza atacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.