Usta oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı: Son durumu nasıl?

Usta oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı: Son durumu nasıl?

Usta oyuncu Kadir İnanır, İstanbul Beykoz’daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Peki usta oyuncunun son durumu nasıl?. Kadir İnanır kimdir? Detaylar haberimizde.

AMİDA HABER- Türk sinemasına damga vuran usta oyuncu Kadir İnanır, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Kadir İnanır’ın beyin tomografisi ve MR çekildi. Test sonuçlarına göre İnanır’a tedavi uygulanacak.

Usta oyuncunun hastaneye kaldırılması sevenlerini üzerken, İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili detaylar merak ediliyor. Usta oyuncunun sevenleri, ‘Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl’? sorusuna yanıt arıyor.

Kadir İnanır’a ne oldu?

Ajansların geçtiği bilgilere göre sabah saatlerinde inme geçiren İnanır bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Peki usta oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl?

Usta oyuncunun hastanede beyin tomografisi ve MR çekildi, test sonucuna göre tedavi uygulanacak.

Kadir İnanır kimdir?

Usta oyuncu Kadir İnanır 15 Nisan 1949 yılında Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde doğdu. İlkokul ve Ortaokulu eğitimini Fatsa’da tamamlayan İnanır eğitimi sırasında sahne yeteneği ortaya çıktı. İnanır, yatılı olarak okuduğu İstanbul Haydarpaşa Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon bölümünü bitirdi.

İnanır fotoromanlarda oynadıktan sonra Yedi Adım Sonra (1968) adlı filmdeki küçük bir rolle sinemaya başladı. İnanır, 1970 tarihli, Atıf Yılmaz’ın yönettiği Kara Gözlüm filminde Türkân Şoray ile başrolleri paylaştı. Daha sonra Şoray’la birçok film daha çevirerek Türk sinemasının erkek yıldızları arasına girdi.

Oynadığı filmlerin içeriği konusunda da etkili olan İnanır genellikle onurlu, özverili ve güçlü erkek tiplerini canlandırmıştır. Toplam 182 sinema filminde ve 12 televizyon dizisinde rol alan İnanır'ın en uzun soluklu dizisi Marziye adlı yapım oldu. 1995-1996 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Böyle Gitmez adlı bir haber programının sunuculuğunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum