CHP Diyarbakır İl Örgütü: Halkın içine çıkamıyoruz

CHP Diyarbakır İl Örgütü: Halkın içine çıkamıyoruz
Genel merkeze çağrıda bulunan CHP Diyarbakır İl örgütü, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın ihracını istedi.

AMİDA HABER- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın ‘Başkan seçilirsem, belediyenin kapıları DEM Parti hariç herkese açık olacak’ şeklindeki skandal sözleriyle ilgili tartışmalar devam ederken, CHP Diyarbakır İl örgütünden açıklama geldi.

chp-diyarbakir.jpeg

Partililer ile birlikte açıklama yapan CHP Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Atik genel merkeze seslenerek, “Maalesef Afyon Belediye başkanı talihsiz bir açıklama yaptı. CHP, Türklerin, Kürtlerin Çerkezler ve tüm kavimlerin partisi. Herkese kucak açan bir partiyiz. Partimizde ırkçı söylemlerde bulunan hiçbir insana yer yoktur. Genel merkeze sesleniyorum. Bu tür ırkçı insanların, bu partide yeri yok. Derhal bunun ihracını istiyoruz. Daha Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talihsiz açıklamalarını hazım etmezken böyle talihsiz bir açıklama bizi yaraladı. Bu seviyesiz kadının partimizden, Kürt halkından ve DEM Partisinden özür dilemesi lazım. Böyle bir kadının parti içinde olması partimizi yaralar, bizi yaralar. Biz halkın içine çıkamıyoruz. Herkes bizden hesap soruyor. Seçime 20 gün kala böyle talihsiz bir açıklama kendiliğinden gelişen bir olay değil. Bu başkalarına hizmet etme projesidir. Genel merkezin buna sessiz kalmaması lazım. Bu gereksiz insanın partiden ihraç edilmesi lazım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum