Çok konuşulacak iddia: AK Parti’den büyük bir grup Refah Partisine katılacak

Çok konuşulacak iddia: AK Parti’den büyük bir grup Refah Partisine katılacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan vekili Doğan Aydan çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Aydal, “AK Parti’den büyük bir grubun geleceğini düşünüyoruz” dedi.

AMİDA HABER- Yerel seçimlerde aldıkları oy oranıyla dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi’nin A takımındaki isimden çok konuşulacak çıkış geldi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan vekili Doğan Aydal Halk TV’de katıldığı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

'Bugün şartlar farklı'

refah-aydal.jpg

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’ne kapılarının açık olduğunu söyleyen Aydal, “Sadece o değil eğer arzu ederlerse DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi de katılabilirler. Kapımız açık. Teknik olarak düşündüğünüzde aynı hedefe doğru hizmet edilecekse nasılsa uzlaşma yolu bulunup Meclis’te çok da büyük bir grup kurulabilir. Bunda Türkiye’nin faydası olur kötülüğü olmaz. Daha önce bu katılım olmadı ama o günün şartları farklıdır, bugünün şartları farklıdır” dedi.

'Çok uzak değil'

AK Parti’den büyük bir grubun Yeniden Refah Partisi’ne katılacağını söyleyen Aydal, “AK Parti’den çok büyük bir grubun geleceğini düşünüyoruz. O günün de çok uzak olmadığını görüyoruz. Çünkü bunu destekleyen en önemli veri elimizde hükümetin önümüzdeki 4 yılı sürdürebilecek ekonomik potansiyelinin olmamasıdır. Kendi yazdıkları programa bile uyamıyorlar. Dolayısıyla istedikleri kadar farklı cümlelerin arkasına sığınsınlar olmaz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.