Bahar’a inat kayak keyfi

Bahar’a inat kayak keyfi

Sıcaklar ve bahar havası yavaş yavaş yüzünü göstermeye başlarken Palandöken’de kar ve kayak keyfi olanca hızıyla sürüyor.

AMİDA HABER - Diğer kayak merkezlerine göre sezonu erken açan ve zaman zaman tam doluluk yaşayan Palandöken Kayak Merkezi'nde yerli ve yabancı turistler, kayağın ve karın keyfini çıkarmaya devam ediyor. Erzurum’un dünyaca ünlü Palandöken ile Konaklı kayak merkezleri kış aylarında kayak severlerin vazgeçilmez adresleri arasında yer alıyor.

palandoken-kayak1.jpg

Kesintisiz kayak imkanı

Kayak, snowboard ve kızak keyfinin yanı sıra buz duvarı, snow park, dev salıncak, zipline, yamaç paraşütü, insan sapanı ve lastik raftingi ile macera dolu bir tatil fırsatının sunan Palandöken Kayak Merkezi’nde, 1 ile 14 kilometre arasında değişen 55 pistte 87 kilometre kesintisiz kayak yapma imkanı bulunuyor.

palandoken-kayak2.jpg

Havalar ısındı kayak keyfi devam ediyor

Dünyada sayılı kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken’de havaların ısınması ve bahar aylarına girmemize rağmen renkli görüntüler yaşanıyor.

Palandöken’de kayak keyfi yaşayan kayak severler yediden yetmişe çocuklarla birlikte babalar, anneler, babaanneler kızak keyfi yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.