Uzaylılara karşı apartmanlarını böyle koruyorlar!

Uzaylılara karşı apartmanlarını böyle koruyorlar!

Kırsal bölgelerde ekin ve tarlalardan kuşları uzaklaştırmak için kullanılan korkuluk, Diyarbakır’ın göbeğindeki apartmanların tepesine yerleştirildi. Bir bina sakini, uzaylılardan korunmak için korkulukları koyduklarını söyledi.

AMİDA HABER- Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi Fırat Bulvarında bulunan bazı binaların tepesine kuşları uzaklaştırmak amacıyla korkuluklar yerleştirildi. Çatıda biriken kuş pisliği, ölen kuşların oluşturduğu kötü koku ve görüntüden korunmak isteyen bina sakinleri “korkuluk” ile çözüm buldu.

uzayli.jpg

‘Kapımı açamıyorum’

Amida Haber’e konuşan bina sakinleri şunları söyledi: “KOAH hastasıyım. Çatı katında kalıyorum ve çatı çok kokuyor. Bina yöneticisinden çatıyı temizlemesini istedim, temizlemedi. Maden temizlemiyorsun başka bir yol deneyelim dedim. Aklıma köylerde Ayçiçek çekirdeğini kuşlardan korumak için yaptığımız korkuluklar geldi. Bunu yapalım dedim ve yaptık, fakat çözüm alamadık. Çatı hala kokuyor ve kapımı açamıyorum, koku olduğu gibi içeriye giriyor. En sonunda çatıyı tamamen kapatacağım”

uzaylilar.jpg

'Uzaylılardan korunmak için koyduk'

Bir bina sakini ise, uzaylılardan korunmak için korkulukları koydukları esprisini yaptı. (Zelal Sinayiç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.