Mazıdağı Ziraat Odası Başkanı: 4 ölü, 20’ye yakın yaralı var!

Mazıdağı Ziraat Odası Başkanı: 4 ölü, 20’ye yakın yaralı var!
Diyarbakır’ın Çınar İlçesi ile Mardin’in Mazıdağı İlçesi arasındaki arazide çıkan yangında, ölü ve yaralı sayısı yükseliyor.

AMİDA HABER - Amida Haber’e konuşan Mazıdağı Ziraat Odası Başkanı Feyzi Şen, yangının akşam saat 21.00 sıralarında Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’ne bağlı Köksalan Köyü’nde başladığını söyledi. Yangının rüzgarın da etkisi ile kısa sürede geniş bir alana yayıldığını belirten Şen, “Mazıdağı’na bağlı Yücebağ ve Bağcık köylerine sıçradı. Onlarca dönüm araziyi sardı” dedi.

ziraat-odasi.jpeg

Yaralılar hastanede

Şen, yangında yaşamını yitirenler ile yaralananların sayısı hakkında net bilgi sahibi olmadıklarını belirterek, şunları söyledi: “Bize gelen bilgilere göre 4 kişi ölü, 20’ye yakın yaralı var. Yaralılar Mazıdağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ben şuan hastane önündeyim. Burada büyük bir kalabalık var. Ölü ve yaralıların yangına müdahale eden kişiler olduğunu düşünüyoruz.”

ziraat-odasi1.jpeg

Büyük bir felaket

Şen, yangına müdahalenin devam ettiğini belirterek, “Bu büyük bir felaket, umarım daha fazla zarar oluşmadan, kontrol altına alınır” dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum