Diyarbakır’dan sonra Gaziantep’te Haniye posteri: Bu kez indirildi!

Diyarbakır’da Surların üzerine asılan Haniye posteri bu kez Gaziantep’te Atatürk anıtının karşısına asıldı. CHP’liler tarafından indirilen posterler tepkiye neden oldu.

AMİDA HABER- Diyarbakır’da sık sık HÜDA-PAR ve bazı dernekler tarafından asılan Hamas liderleri ve Kassam Tuğarları komutanının posterleri bu kez Gaziantep’in en işlek meydanına asıldı.

Hamas’ın İsrail tarafından öldürülen lideri İsmail Haniye’nin posteri bu kez Gaziantep’te HÜDA-PAR’lı olduğu iddia edilen bir grup tarafından Demokrasi Meydanı’na asıldı. Fakat poster Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri tarafından indirildi ve yerine Atatürk’ün posteri asıldı.

Polislerin de yardım ettiği Atatürkçü Düşünce Derneği ve CHP'liler pankartları indirerek yerine Atatürk posteri ve Türkiye bayrağı astı.

“Atatürk Anıtı'nın tam karşısına Hamas liderinin posteri”

Kutlamalara katılan Atatürkçü Düşünce Derneği ve CHP'liler alana Hamas eski liderinin fotoğraflarının asılmasına tepki gösterdi.

ADD Antep Şube Başkanı İsmail Tümer'in Haniye pankartlarının indirilmesi talebine rağmen pankartların indirilmemesi sonrasında ADD ve CHP'li gençler tarafından pankartların indirildiği öğrenildi. İndirilen Haniye pankartlarının yerine Atatürk posteri ve Türkiye bayrağı asıldı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan ‘Gaziantep Atatürk Düşünce Derneği’ Şube Başkanı İsmail Tümer "Atatürk Anıtı'nın tam karşısına Hamas lideri İsmail Haniye'nin pankartını asılıyor. Bende Vali Bey'e 'Bu pankartın burada ne işi var?' diye sordum bu pankartın indirilmesini ve kutlamanın bu şekilde yapılamayacağını söyledim. Vali Bey 'Halledeceğiz' diyerek geçiştirdi" şeklinde konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bölge Haberleri