Gastronomin merkezinde düzenlenen festivale büyük ilgi

Gaziantep’te düzenlenen GastroAntep Kültür Yolu Festivali, dördüncü gününde büyük ilgiyle devam ediyor.

AMİDA HABER - Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen ve Festival Park'ta 14 Eylül'de başlayan etkinlikler devam ediyor. Festival kapsamında kurulan yiyecek ve içecek işletmelerinin stantları, Gaziantep'in yanı sıra çevre illerden gelen vatandaşlardan rağbet görüyor.

Stant önlerinde yoğunluk oluşturan vatandaşlar, ustaların birbirinden lezzetli yiyecek ve içeceklerini tatma imkanını buluyor.

Mert Koca, festivalin yoğun olduğunu belirterek: "Yemek denilince akla ilk Gaziantep geliyor. Dört dörtlük bir festival, özellikle akşamları aşırı yoğun oluyor" dedi.

Sevgi Erçil, her yıl festivale katıldığını ifade ederek, şöyle konuştu: "Çok güzel geçiyor, coşkulu eğlenceli, herkes gelip canının istediğini tadabiliyor. Ayrıca konserler var, çok eğlenceli geçiyor, çocuklar için birçok etkinlik var. Festivalde emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Hatice Çakır, festivalde standı bulunduğunu ve salça ile baharat çeşitlerini sattığını kaydederek, şu ifadelerde bulundu: "Festivalimiz çok hareketli eğlenceli, güzel geçiyor. Kebaplardan dolayı bol dumanlı günler yaşıyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri