İçişleri Bakanı’ndan aileye ‘Rojin’ telefonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 gündür kayıp olan Diyarbakırlı Rojin Kabaiş’in ailesini aradı.

AMİDA HABER – Van’da 13 gün önce kayboluna 21 yaşındaki Diyarbakırlı üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

'Aramalar 24 esasına göre devam ediyor'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rojin’in babası ve amcasıyla telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yerlikaya, görüşme anına ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya paylaşımında şunları söyledi: “13 gündür kayıp olan ve Van’da ekiplerimizce aralıksız araması devam eden üniversite öğrencisi Rojin kızımızın babası Nizamettin ağabey ve amcası Mehmet ağabeyimizle telefonda görüştük. Aramalarımız geniş çaplı olarak 24 saat esaslı olarak devam ediyor. Duamız başta Nizamettin ağabeyimiz olmak üzere tüm aile fertlerine ve Aziz Milletimize hayırlı haberler vermek.”

Baba Kabaiş de Bakan Yerlikaya’ya teşekkür etti

Yerlikaya, baba Nizamettin Kabaiş’e, Rojin’in bulunabilmesi için tüm ekiplerinin cansiperane çalıştıklarını ve hayırlı bir haber vermek için gayret ettiklerini söyledi.

Baba Kabaiş de, telefon görüşmesi ve yapılan çalışmalardan dolayı Bakan Yerlikaya’ya teşekkür etti.

Öte yandan, 13 gündür kendisinden haber alınamayan Rojin’in Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde lojmanlar bölgesinden sahile indiği anların görüntüleri ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri