Kızılağaç Kanyonu doğaseverleri ağırlamaya başladı

Muş’ta bulunan Kızılağaç Kanyonu, yaz mevsiminin gelişiyle doğasever ziyaretçilerin uğrak mekanı olmaya başladı

Kızılağaç Kanyonu doğaseverleri ağırlamaya başladı

AMİDA HABER - Doğaseverlerin akın ettiği Kızılağaç Kanyonu, kısa sürede Muş’un en gözde yerlerinden biri haline geldi.

Genç Adımlar Derneği tarafından Kızılağaç Kanyonu'nda bir gezi etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan dernek üyeleri, kanyonun doğal güzelliklerini keşfederek doğanın tadını çıkardıklarını belirtti.

Etkinlik, doğa yürüyüşleri, fotoğraf çekimleri ve çeşitli doğa sporları ile renklenirken etkinlik sonrası bölgedeki biriken çöpler toplandı.

‘Doğal güzelliklerin halka açılmasını destekliyoruz’

Doğa Fotoğrafçısı ve Genç Adımlar Derneği Üyesi Muzaffer Göç, Kızılağaç Kanyonu’nun zengin bitki örtüsü, berrak su kaynakları ve kaya oluşumlarıyla gelen ziyaretçilerine adeta bir doğa şöleni sunduğunu söyledi.

Göç yaptığı açıklamada, “Biz de bu doğal güzelliklerin halka açılması destekliyoruz. Çünkü böyle güzel yerleri insanların gezmesi ve hafta sonunu geçirmesi çok güzel olur. Ben bir fotoğrafçı olarak bu doğal güzellikleri ve bundan sonraki güzel olan yerleri keşfedip, Muşlu hemşerilerimize ve dışarıdaki doğal severlere tanıtmak amacımız. Bu konuda şu an bir gezi düzenledik. Arkadaşlarımızın katılımı çok iyi. Bundan sonraki katılımlar daha fazla olacak, inanılmaz güzel. Muş için çok güzel şeyler olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri