Şanlıurfa’da gasp çetesine operasyon: 5 kişi tutuklandı

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde, 2 kilo 300 gram altın, 10 bin lira, 10 cep telefonu ve 1 dizüstü bilgisayarı gasp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklanarak ceza evine gönderildi.

AMİDA HABER - Şanlıurfa’da polis yeleği giyip cerrahi maske ve eldiven takan silahlı 7 kişi, Eyüpnebi Mahallesi'nde kuyumculuk yapan 2 akrabanın evine girdi.

Gasp çetesi, alt ve üst katta oturan 2 akrabanın plastik kelepçe ile kollarını bağladıktan sonra evde bulunan 2 kilo 300 gram altın, 10 bin lira, 10 cep telefonu ve 1 dizüstü bilgisayarı gasp etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri ihbar üzerine, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek zanlıları tespit etti.

Polis ekipleri, Harran ve Eyyübiye ilçelerinde belirlenen adreslere düzenledikleri şafak operasyonunda, 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Öte yandan emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şüpheli serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen şüpheli A.D. (32), O.Z. (28), İ.H.D. (27), H.B. (44) ve F.A. (43) çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bölge Haberleri