AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Diyarbakır’da: Yeni stratejiler belirlendi!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Diyarbakır’da konuştu. Yılmaz, “Merkezde 31 Mart 2024 seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmeler yapıldı ve yeni stratejiler belirlendi. Bu ziyaretler de bu programın bir parçası” açıklaması yaptı.

AMİDA HABER - Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaretinde konuştu. Yılmaz, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından 50'den fazla ili ziyaret ettiğini söyledi.

Genel merkezde 31 Mart 2024 seçim sonuçlarıyla ile ilgili değerlendirmeler yapıldığını ve yeni stratejiler belirlendiğini belirten Yılmaz, bu program çerçevesinde il ziyaretlerinin gerçekleştiğini aktardı.

Diyarbakır ziyaretinde Yılmaz açıklamasında,

'Sandık sonuçlarından yeni yol haritası belirledik'

"Milletimizin ortaya koyduğu bu değerlendirmeyi öpüp başımızın üzerine koyduk. Milletimiz ne diyorsa doğrudur. Milletimizin kanaati bizim yol haritamızın belirlenmesine ışık tutar dedik ve bu doğrultuda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

‘Yeni aksiyonlar belirlendi’

Yeni aksiyonlar belirlendi. Bu şehir ziyaretleri de bu programın bir parçası. Yeni stratejiler belirlendi. Milletimizin 31 Mart 2024 seçimlerinde yaptığı değerlendirmeyi adeta sandıkta bize talimat verircesine, konuşurcasına önümüz için bir yeni yol haritası olarak belirledik” ifadelerini kullandı.

Yılmaz, bir araya geleceği partililerin görüş ve önerilerini dinleyeceğini sözlerine ekledi.

Programa, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, partinin il ve ilçe teşkilatları ile belediye başkanları ve partililer katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri