Bilirkişi heyeti yangın bölgesinde keşfe başladı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesi ile Mardin’in Mazıdağı ilçe sınırları arasında çıkan ve 15 kişinin yanarak can verdiği bölgede bilir kişi heyeti bugün keşif çalışmalarına başladı.

Bilirkişi heyeti yangın bölgesinde keşfe başladı!' Diyarbakır’ın Çınar ilçesi ile Mardin’in Mazıdağı ilçe sınırları arasında çıkan ve 15 kişinin yanarak can verdiği bölgede bilir kişi heyeti bugün keşif çalışmalarına başladı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Diyarbakır ile Mardin sınırları arasındaki 15 kişinin yanarak can verdiği bölgede keşif yapılması talimatı vermişti.

7 kişiden oluşan bilirkişi heyeti olaydan 14 gün sonra ilk kez bugün yangın bölgesine giderek, yangının çıkış nedenini araştırmak için keşif çalışmalarına başladı.

Çınar ve Mazıdağı ilçelerini etkisi altına alan ve 3 köyde etkili olan yangında, 15 kişi hayatını kaybetmiş 78 kişi de yaralanmıştı.

Yangın’da ölen 15 kişinin isimleri

Şehmus Demir, Mazhar Demir, Taliha Demir, Nuri Demir, Rezan Yılmaz, Azad Yılmaz, Resul Yılmaz, Remzi Yılmaz, Abdurrahman Bugdayci, Ubeydullah Buğdaycı, İsmail Yardımcı, Sinan Deviren, Fadıl Demir ve Kerime Erdenli

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri