Binler Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın Taziyesine Aktı!

İstanbul’da önceki gün işyerinde uğradığı saldırıda yaşamını yitiren Ramazan Hoca (Ramazan Pişkin) için kurulan taziyeye binlerce kişi katıldı.

Binler Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın Taziyesine Aktı! Uğradığı saldırıda yaşamını yitiren Ramazan Hoca için kurulan taziyeye binlerce kişi katıldı.

Hz. HAMZA CAMİİ TAZİYE EVİ’NDE TAZİYE KURULDU

İstanbul’da önceki gün işyerinde uğradığı saldırıda yaşamını yitiren ve cenazesi getirildiği memleketi Diyarbakır’da dualarla toprağa verilen Ramazan Pişkin için Merkez Kayapınar İlçesindeki Hz. Hamza Camii Taziye Evi’nde taziye kuruldu.

TAZİYE GİRİŞİNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Sadece Diyarbakır değil, çevre il ve ilçelerden binlerce kişi taziyeye katılarak Pişkin’in ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Taziye evinin bulunduğu bölge ve taziye evinin girişinde izdiham yaşanırken, taziye evine girenler uzun kuyruklar oluşturdu.

TAZİYEDE BÜYÜK YOĞUNLUK, DİN ALİMLERİ DE KATILDI

İçeride taziyeleri Ramazan Hoca’nın aile büyükleri, kabul etti. Yaşanan yoğunluk nedeniyle Ramazan Hoca’nın ailesine taziye dileklerini sunanlar içeride oturamadı. Yoğunluk devam ederken, taziyeye bölgenin tanınmış din alimleri, seyda ve imanlarda katıldı.

ÇEVİK KUVVETTEN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Diyarbakır Emniyetine bağlı çevik kuvvet polisleri de taziye çevresinde güvenlik önlemi aldığı görülürken, taziye yarın Ramazan Pişkin için okutulacak mevlit ile son bulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri