Dicle’de güvenlik toplantısı: Vali ve emniyet müdürü de katıldı

Dicle Üniversitesi’nde 2024-2025 akademik yılının huzur ve güven içinde geçmesi amacıyla Vali Murat Zorluoğlu başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

AMİDA HABER - Diyarbakır Valiliği Hevsel Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Dicle Üniversitesi Rektörü Kamuran Eronat, Vali Yardımcısı Ömer Coşkun, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutan V. Alb. Suat Dönmez, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Toplantıda, öğrencilerin güvenliği, barınma ve ulaşım sorunları başta olmak üzere, üniversitedeki akademik faaliyetlerin güvenli bir ortamda sürdürülmesi için yapılacak çalışmalar detaylı olarak ele alındı.

‘Güvenli ve huzurlu eğitim’

Toplantıda konuşan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, “Diyarbakır’ın tarihi dokusu ve kültürel zenginliği, öğrencilerimiz için adeta bir açık hava müzesi gibidir. Bu eşsiz ortamda öğrenim gören gençlerimizin huzur ve güven içinde olmaları bizim öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle, Dicle Üniversitesi kampüsü ve yurtlarında güvenliği artırmak için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Öğrencilerimiz, bize ailelerinin emanetidir. Onların güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim almalarını sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri