Diyarbakır Bağcılar Mahallesi muhtarının başı icra dosyalarıyla dertte

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu Bağcılar Mahallesi Muhtarı Şeyhmus Şirdenli’yi ziyaret ederek, muhtarlık odasında biriken icra ve diğer tebligat dosyalarının çokluğuna dikkat çekti.

AMİDA HABER - Sosyal Medya hesabından yaptığı ziyaret hakkında bir paylaşımda bulunan Tanrıkulu, muhtarlığın bir odasında her tarafın tebligatlarla dolu olduğunu ve bu tebligatların çoğunluğunun icra dosyalarına ait olduğunu belirterek “Benim gözlemlediğim, bu masada, poşetlerin içerisinde sahibini bekleyen yüzlerce, hatta binlerce tebligat var maalesef. Muhtarların bu iş yükünden kurtulması lazım” dedi.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Bağcılar Mahallesi Muhtarı Şeyhmus Şirdenli’yi ziyaret etti. Muhtarlık odasındaki görüşmede, çoğunluğunu icra dosyalarının oluşturduğu tebligatlar dikkat çekti.

'Poşetlerin içerisinde binlerce tebligat var'

Ziyarette konuşan Tanrıkulu, muhtarlığın bir odasında her tarafın tebligatlarla dolu ve bu tebligatların çoğunluğunun icra dosyalarına ait olduğunu belirterek, “Masanın üstünde, dolaplarda, poşetlerin içerisinde yüzlerce tebligat var. Muhtarın tek başına bu kadar tebligatla başa çıkması mümkün değil. Herkes icralık, burada belki de muhatabını bekleyen binlerce tebligat var. Muhtarların bu iş yükünden kurtulması lazım. Ekonomideki berbat durum, vatandaşa da yansımış durumda. Benim gözlemlediğim, bu masada, poşetlerin içerisinde sahibini bekleyen yüzlerce, hatta binlerce tebligat var maalesef” dedi.

'Tüm işimizi bırakıp icra işleriyle uğraşıyoruz'

Bağcılar Mahallesi Muhtarı Şeyhmus Şirdenli de "Mesai içerisinden buradan ayrılamıyoruz. Mesai dışında da bizi sürekli arıyorlar. Gelen telefonların çoğu icrayla ilgili. Tüm işimizi bırakıp bankaların icra işleriyle uğraşıyoruz. Adreslere gönderilen icra tebligatları yüzünden dolaplarda, masamızda yer kalmadı. Tek başıma bu evrakların içinden çıkmam mümkün değil." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri