Diyarbakır DİSKİ’de içecek su talebi: Çeşme yapılsın

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ)’ye giden bir vatandaş, kurumdaki yaşadığı olayı anlattı, öneride bulundu.

AMİDA HABER- Hava sıcaklıklarının iyice arttığı bu günlerde, vatandaşlar gerekmedikçe dışarı çıkmaktan kaçınıyor. Ancak zorunlu durumlarda dışarı çıkanlar, çeşitli zorluklarla karşılaşıyor. Bu sıcak hava koşullarında en çok ihtiyaç duyulan şeylerden biri de su.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı DİSKİ’ye işi düşen bir vatandaş, kurum çalışanı ile yaşadığı ilginç diyalogu anlattı, DİSKİ’ye öneride bulundu.

Vatandaşın sitemi ve önerisini şu şekilde: “Merhaba sayın DİSKİ yetkilileri biz aboneleriniz olarak bu sıcak günlerde DİSKİ’ye geldik ama içecek su istedik ancak dışarıda bir hortum gösterdiler. Yani anlayacağınız mecburi olarak bu sıcak ayda o sıcak sudan içtik. İmkânınız yok mu oraya soğuk su dolabı katmaya? Eğer yoksa bahçede 3 tane çeşme yapabilirsiniz insanlar hayvanlar su içsin. Bir zahmet bunu yaparsınız mutlu oluruz. Toptancılar DİSKİ’de yapılsın bütün şubelere örnek hizmet olur.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri