Diyarbakır İl Milli Eğitim’den kalpleri ısıtan proje!

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yetim ve öksüz olan öğrencilere destek olmak amacıyla başlatılan ‘İnci’ projesi kapsamında 650 öğrencinin ihtiyacını karşıladı.

Damla TÜRK

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  yetim ve öksüz olan öğrencilere destek olmak amacıyla ‘İnci projesi başlattı. Proje kapsamında hayırseverlerden elde edilen desteklerle oluşturulan ‘İnci Gardırobu’ oluşturuldu.   Yetim ve öksüz öğrencilerin ihtiyaçlarının tespit edildiği proje ile günden güne büyüyen gardıroptaki ürünler paketlenerek ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz olan öğrencilere dağıtımı yapıldı. Gardıropta özellikle kışlık ihtiyaçlar olan bot, mont, kazak ve pantolon bulunuyor.  İlk etapta toplamda 650 yetim ve öksüz öğrenciye ulaşılan projede hedef tüm ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak olarak belirlendi.  Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in de etiketlenerek sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Kalpleri Isıtan Proje “İNCİ”

Diyarbakır’ımızın İNCİ'si olan YETİM ve ÖKSÜZ kardeşlerimize destek olmak için İNCİ PROJESİ'ni başlattık. İlk etapta hayırseverlerimizin destekleriyle oluşturduğumuz İnci Gardrobundan 650 öğrencimizin ihtiyaçlarını karşıladık”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri