Diyarbakır sokakları çöp içinde!

Depremin vurduğu Diyarbakır’da yıkım sonrası toplanmayan molozlara birde toplanmayan çöpler eklendi. Söz konusu duruma tepki gösteren mahalle sakinleri, bu görüntünün şehre yakışmadığını belirterek, sağlıkları için de büyük risk teşkil ettiğini belirtti.
Diyarbakır

sokakları

çöp

içinde! Depremin vurduğu Diyarbakır’da yıkım sonrası toplanmayan

moloz

lara birde toplanmayan çöpler eklendi. Söz konusu duruma tepki gösteren mahalle sakinleri, bu görüntünün şehre yakışmadığını belirterek, sağlıkları için de büyük risk teşkil ettiğini belirtti.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin getirdiği yıkım sonrası, hayalet kente dönüşen Diyarbakır’da en çok hasarı Bağlar ilçesi aldı.  Kentin belli yerlerinde hasarlı binaların yıkımına devam edilirken, yıkım sonrası toplanmayan molozlara birde Bağlar sokaklarındaki çöpler eklendi. Adeta çöplüğü andıran sokaklar görüntü kirliliği oluştururken, ağır kokunun yayılmasına da neden oluyor. Üst üste biriken çöpler kimi vatandaşın balkonunun dibinde kimi vatandaşın ise pencere önüne yığılmış durumda. Mahallede yaşayan vatandaşlar, yetkililere seslenerek yaşadıkları yerin çöplerden arındırılmasını istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri