Diyarbakır’da 15 ve 13 yıl cezası olan iki firari yakalandı

Diyarbakır’da hırsızlık ve kamu malına zarar verme suçlarından hüküm giymiş iki firari yakalanarak cezaevine gönderildi.

AMİDA HABER – Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Kayapınar ilçesi Peyas ve Mezopotamya Mahallelerinde, Kayapınar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi, tarafından yapılan çalışmada nitelikli suçlar kapsamında aranan iki hükümlü firarinin yakalandığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık, Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki Eşya Hakkında Hırsızlık ve Kamu Malına Zarar Verme” suçlarından kesinleşmiş 15 Yıl 3 Ay 15 Gün hapis cezası bulunan C.K. ile “Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık ve Yağma” suçlarından kesinleşmiş 13 Yıl 7 Ay hapis cezası bulunan H.Y. isimli şahıslar yakalanmıştır.

Yakalanan C.K. ile H.Y. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak, Diyarbakır Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmektedir.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri