Diyarbakır’da 771 personelin katıldığı kamp başladı

Diyarbakır’da 17 ilden 771 personelin katıldığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı(AFAD)’nda Doğu ve Güneydoğu Bölgesi Akreditasyon Koordinasyon kampı başladı.

AMİDA HABER - Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde AFAD öncülüğünde, afet ve acil durumlara hazırlık amacıyla Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi Akreditasyon Koordinasyon Kampı düzenlendi.
Kampın ilk gününde, Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül, kamp alanını ziyaret ederek, kamp hakkında AFAD Diyarbakır İl Müdürü İlami Çakmak'tan bilgi aldı.

17 ilden 771 personel katıldı

Kamp hakkında açıklama yapan AFAD Diyarbakır İl Müdürü İlami Çakmak, “Dicle ilçesi Kral Kızı Barajı yanındaki gençlik kampı alanında başlayan kampa 17 ilden gelen 102 araç, 126 AFAD personeli, sivil toplum ve kamu kuruluşlarından 565 kişi, diğer kamu kuruluşlarından 80 personel jandarma, sağlık, belediye, gençlik spor ve orman işletme toplam 771 personel katıldı” dedi.

Kamp 6 Ekim'e kadar devam edecek

6 Ekim 2024’e kadar devam edecek olan üç günlük kampta, futbol, voleybol, basketbol ve bot gezisi gibi çeşitli alanlarda etkinlikler düzenlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri