Diyarbakır’da başıboş Pitbull köpekleri tedirginliği!

Diyarbakır’da ana cadde de başıboş 2 Pitbull cinsi köpek tedirginlik yarattı. Çekilen görüntülerde caddede gezinip çöpleri karıştıran bu cins köpekler saldırganlığıyla biliniyor.
Diyarbakır

’da Pitbull köpekleri tedirginlik yarattı! Diyarbakır’da ana cadde de başıboş 2 Pitbull cinsi köpek tedirginlik yarattı.

Başıboş köpek sorunu her geçen gün artarak devam ediyor. Son olarak Diyarbakır’da 13 yaşındaki bir çocuk köpekler tarafından saldırıya uğradı.

Geçtiğimiz günlerde Kuran Kursu’na giden 13 yaşındaki çocuğun başıboş köpeklerin saldırısına uğraması sonucu sokaklarda gezen sahipsiz köpekler tedirginlik yaratmaya başladı.

Hemen hemen her gün farklı bir ilden gelen başıboş köpeklerin saldırıları sorununa çözüm getirilmediği takdirde daha büyük acılara ve felaketlere sebep olacağı düşünülüyor.

Diyarbakır’da çekilen görüntülerde ana cadde de başıboş 2 Pitbull cinsi köpekler, bir başka görüntüde ise bir parkta 5 köpeğin oturduğu görülüyor. Bazen gruplar halinde bazen de tek başına karşılaşılan başıboş köpekler korku ve endişeye sebep olmakta.

Türkiye’de sokak hayvanlarıyla ilgili acı tablo

‘Güvenli Sokaklar ve Yaşam Hakkı Savunma Derneği’ Kurucusu Murat Pınar, Türkiye genelinde son 21 ayda 40’ı çocuk 92 vatandaşın köpek saldırısı sonucu hayatını kaybettiğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri