Diyarbakır’da canlı müzik eziyeti: Emniyet ve Belediye’ye çağrı

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’ndeki bazı mekanlardaki canlı müzik programlarının geç saatlere kadar sürmesi vatandaşları isyan ettirdi.

AMİDA HABER - Diyarbakır’da alkollü mekanların sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle Kayapınar İlçesi’ndeki bazı mekanlarda canlı müzik programlarının geç saate kadar sürmesi İlçede yaşayan vatandaşları canından bezdirdi.

Emniyet, Belediye ve CİMER’e şikâyet

Canlı müzik etkinliklerinin geç saate kadar sürmesine tepki gösteren İlçe sakinleri, “Burası Kayapınar, saat gece 12.08, 350 dairenin bulunduğu 350 ailenin yaşadığı bir site, hemen yanı başında (…) adında bir meyhane, her hafta cuma cumartesi günleri gece saat 10’dan başlayıp saat 1 e kadar yüksek sesle müzik yapılıyor.

‘Neden müdahale edilmiyor’

Defalarca 112 ve Belediyeye şikâyet etmemize rağmen bu meyhanenin gece sat 1’e kadar pervasızca yüksek sesle müzik yayını yapmasına engel olunamadı. Neden müdahale edilmiyor, neden bu işkenceye engel olunmuyor anlamak İmkânsız.

Emniyet ve Belediye sorumludur

Site sakinlerinin kendilerinin müdahale etmesi büyük sorunlara sebep olur, bu nedenle emniyetin ve belediyenin acilen bu soruna müdahale etmeleri gerekiyor, aksi halde çıkabilecek herhangi bir sorunda Diyarbakır Emniyeti ile Belediye sorumludur” paylaşımı yaptı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri