Diyarbakır’da Dünya Yaşlılar Günü’nde çat kapı ziyaretler

Diyarbakır Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 65 yaş ve üstü yurttaşları evlerinde ziyaret ederek, hediye paketi verdi.

AMİDA HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 65 yaş ve üstü yurttaşları yalnız bırakmayarak, evlerinde ziyaret etti.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Değirmenci’nin de aralarında bulunduğu ekipler, ev ziyaretlerinde yaşı ilerlemiş yurttaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi, hediye paketi sundu.

‘Onlarla dayanışma içinde olacağız’

Değirmenci, yaşı ilerlemiş yurttaşları yalnız bırakmayacaklarını belirterek, “Bizler tüm varlık ve kimliklerin hayat bulacağı 2025-2029 Stratejik Plan çalışmalarını yaparken katılımcı, sosyal ve erişilebilir belediyecilik kavramlarıyla çalışmalarımızı somutlaştırmayı vaat etmiştik. Bugün 1 Ekim özelinde her ne kadar yaşlılarımızı ziyaret etsek de bundan öncesi ve sonrasındaki günlerde de hep beraber olduğumuzun mesajını kesinlikle paylaşıyoruz. Onlarla hep bir arada ve dayanışma içinde olacağız” dedi.

Yaşlılara evde temizlik hizmeti

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Yaşlı Birimi, yalnız yaşayan, kendi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan yaşlılara evde temizlik hizmeti de veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri