Diyarbakır'daki 14. Amed Cup Tenis Turnuvası’nın şampiyonları ödüllerini aldı

Diyarbakır’da 14. Amed Cup Tenis Turnuvasında dereceye giren sporcular ödüllerini Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Doğan Hatun’un katıldığı törenle aldı.

AMİDA HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığının 13 yaş ve üzeri yurttaşlara yönelik düzenlediği 14. Amed Cup Tenis Turnuvası, final maçlarıyla sona erdi.

Diyarbakır’daki Park Orman ve 75 kapalı tenis kortlarında oynanan maçlarda 141 erkek, 77 kadın olmak üzere 218 sporcu kıyasıya mücadele etti. Sporcuların yeteneklerini sergilediği turnuvada, final maçları oynandı.

Park Orman’daki final maçlarını, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Genel Sekreter Emrullah Gördük, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Çetin Hasgümüş ve belediye meclis üyeleri izledi.

Turnuvada dereceye giren sporcular

Turnuvanın kadınlar kategorisinde Sevim Ayhan, birinci, Hafize Alpergin ise ikinci; erkekler kategorisinde ise Mehmet Sıddık Ayhan birinci, Zülküf Polat ise ikinci oldu.

Hatun: Projeleri bir yıla kadar bitireceğiz

Törende konuşan Eş Başkan Hatun, turnuvada emeği geçen başta hakemler, sporcular ve antrenörler olmak üzere herkese teşekkür etti. Spor tesisleri ve altyapıya ilişkin projeler hazırladıklarını ve projelerin bir yıla kadar biteceği müjdesini veren Eş Başkan Hatun, birçok kentten sporcuların katıldığı turnuvanın önemine dikkat çekti. Hatun, düzenlenecek sportif turnuvaları destekleyeceklerini belirtti.

Sporculara ödülleri verildi

Eş Başkan Hatun, Genel Sekreter Gördük ve Meclis Üyesi Özlem Başari tarafından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Kadınlar kategorisinde turnuvanın birinci olan Sevim Ayhan, turnuvaya emek veren herkese teşekkür etti.

Erkekler kategorisinde ikinci olan Zülküf Polat da, 14 yıldır turnuvaya katıldığını belirterek, turnuvayı güzelleştirmek adına daha büyük organizasyonlar ve tesisler konusunda ileriye gitmeleri gerektiğini kaydetti. Polat, turnuvayı destekleyen Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarına teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri