Diyarbakırlı kayıp Rojin’den son dakika gelişmesi

Van’da 13 gündür haber alınamayan Diyarbakırlı Rojin olayında yeni gelişmeler yaşandı. Rojin Kabaiş'e ait olduğu iddia edilen kıyafet parçaları Van Gölü sahilinde bulundu.

AMİDA HABER - 25 Eylül’de Diyarbakır’dan Van’a okumak için giden Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi(YYÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş (21)’ten 13 gündür haber alınamıyor.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde üstünde eşofmanları olan Rojin'in turnikeden geçtiği görülüyor. Ayağında sarı renkli terlikleri bulunan ve o sırada telefonla ilgilenen Rojin'in güvenlik kameralarına yansıyan bu görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.

Diyarbakır'dan Van’a giden baba Nizamettin ve anne Aygül Kabaiş'in de yakından takip ettiği arama çalışmalarında bugün Rojin'e ait olduğu iddia edilen kıyafet parçaları Van Gölü sahilinde bulundu. Cep telefonu, kulaklık, su ve kekin bulunduğu alandan yaklaşık 250 metre uzaklıkta Van Gölü sahilinde bulunduğu iddia edilen kıyafet parçaları için olay yeri inceleme ekipleri hemen harekete geçerek çalışma yaptı.

İddia edilen alanda numuneler alan polis ekipleri, daha sonra bölgeden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri