Diyarbakırlı Rojin’in sahile iniş görüntüleri ortaya çıktı

Van'da 13 gündür kendisinden haber alınamayan ve kendisine ait olduğu iddia edilen kıyafetlerin bulunmasının ardından bu kez de Diyarbakırlı Rojin Kabaiş'in Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde lojmanlar bölgesinden sahile indiği anların görüntüleri ortaya çıktı

AMİDA HABER - 25 Eylül’de Diyarbakır’dan Van’a okumak için giden Van Yüzüncü Yıl (YYÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş (21)’ten 13 gündür haber alınamıyor. Daha önce Rojin’in yurttan ayrılırken turnikeden geçiş görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Daha sonrasında yapılan aramalarda ise Rojin Kabaiş’e ait olduğu ait olduğu iddia edilen kıyafet parçaları da Van Gölü sahilinde bulundu.

Yaşanan gelişmelerin ardından bu kez de Diyarbakırlı Rojin Kabaiş'in lojmanlar bölgesinden sahile indiği görüntüler ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün Van Gölü kıyısına vuran ve Rojin kızımıza ait olduğu ailesi tarafından belirlenen başörtü bulunmuştur." ifadesini kullanmıştı.
Daha önce de Van Gölü sahilinde cep telefonu ile kulaklığı bulunan Kabaiş'in arama çalışmaları devam ediyor.

Kabaiş'in Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ndeki lojmanlar bölgesinden sahile indiği anlar güvenlik kamerasına yansırken görüntülerde Kabaiş'in sahile doğru yürüdüğü görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri