Diyarbakırlılara müjde: TOKİ 35 ilde arsa satışı yapacak!

TOKİ İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 35 ilde arsa sahibi olmak isteyenlere satış yapacak. Diyarbakır’ın da listede olduğu arsa satışında başvurular ne zaman başlıyor? Alıcılar arsa alabilmek için ne yapmalı? Detaylar haberimizde…

AMİDA HABER - Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 35 ildeki 303 arsayı kolay finansman yöntemleriyle satışa sundu. TOKİ 25 ildeki 390 arsayı satışa sundu. Muhammen bedeli 13 milyar 553 milyon 938 bin 598 lira olan toplam 2 milyon 882 bin 535 m2 büyüklüğündeki 303 TOKİ arsası, açık artırmayla satılacak.

Alıcılar; konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olabilecek.

Diyarbakır da listede var

TOKİ; Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Antep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Sakarya, Urfa ve Yalova'da bulunan 303 arsa, açık artırmayla satılacak.

TOKİ başvuru tarihleri

Açık artırmalar, 30-31 Ekim 2024 tarihlerinde saat 10.30'da Ankara Bilkent Otel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.

Ayrıca internetten üzerinden de teklif verilebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri