Narin cinayeti: İmam R.K’nin yakınları konuştu!

Diyarbakır’da cinayete kurban giden ve bedeni dere kenarında bulunan Narin Güran’ın köyünün imamı R.K ile ilgili ortaya atılan iddialar hakkında akrabaları Amida Haber’e konuştu.

AMİDA HABER - Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolduktan sonra aramaların 19’uncu gününde ölü olarak Eğertutmaz Deresinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti ile ilgili soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında bugüne kadar mahalle imamı R.K’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin defalarca ifadesi alındı. Köy İmamı R.K, Narin Güran’ın defin merasimine de katıldıktan sonra 15 günlük izne ayrıldı. Ancak hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

İmam R.K’nin kullandığı cep telefonunda “grup seks” ve “porno videoları” olduğu iddia edildi. R.K’nin akrabaları konuyla ilgili Amida Haber’e konuştu. İddiaların karalama ve iftira amaçlı yapıldığını anlatan akrabalar, “Bu iftirayı atanlar, varsa ellerinde bir video veya belge paylaşsınlar” dedi.

‘Alnımız ak, görüntü yok’

İddiaların tümünün iftira olduğunu belirten R.K’nin yakınları, buna karşı maddi, manevi ve iade-i itibar davaları açacaklarını söyledi. İmam R.K’nin yakınları şunları söyledi: “R.K üzerinden İslam, Müslüman ve imamlar karalanmak isteniyor. R.K’nin de bir çocuğu var. Allah rızası için varsa öyle görüntüler açıklayın, bize de verin. Sahte hesaplardan iddialarda bulunuyorlar. Narin kızımızın gerçek failleri ortaya çıkarılınca biz de bize atılan iftiraları mahkemeye taşıyacağız. R.K’nin telefonunda bahsedilen görüntüler yok. Günlük hayattı internete girilince çeşitli reklamlar çıkıyor. Meslekle ilgili açılan linklere de bazen bu kötü reklamlar çıkabiliyor. Narin’in son görüldüğü okulun kamera kaydı olmasaydı bazı kötü niyetli çevreler, ihaleyi imam R.K’ye yıkacaktı. Bizim alnımız ak.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri