Narin cinayetinde yeni gelişme: Tutuklu muhtar görevden alındı

Narin Güran soruşturması genişleyerek devam ediyor. 22 sanığın yarın hakim karşısına çıkarılması beklenirken Bağlar Kaymakamlığı tutuklu sanık amca Salim Güran’ı açığa alındı.

AMİDA HABER - Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolduktan sonra ölü bulunmasının ardından gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki işlemleri sonrası yarın hakim karşısına çıkarılacak.

Savcılık soruşturmasında tüm şüphelerin üzerine yoğunlaştığı aynı zamanda muhtar olan tutuklu sanık Salim Güran Bağlar Kaymakamlığı tarafından açığa alındı.

Adli Tıp’tan gelecek otopsi sonuçları merakla bekleniyor

Öte yandan, 19 günlük arama seferberliği sonrası cansız bedenine ulaşılan Narin’den alınan kemik ve doku örnekleri İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda. Yapılacak incelemeler ile Narin'in nasıl öldürüldüğü ortaya çıkarılacak.

8 yaşındaki Narin Güran’ın derede cansız bedeninin bulunmasının ardından sıra, soruşturmaya yön verecek adli tıp çalışmalarında. Bunun tespiti için adli tıp süreci, Diyarbakır’ın yanı sıra İstanbul’da da yürütülüyor.

Narin'in kesin ölüm nedeninin açıklanması bekleniyor

Narin’in 11 saat süren otopsisinde ve olay yerinde alınan bazı doku örnekleri, ileri tetkik ve incelemeler için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürülmüştü. Ayrıca cansız bedeninin bulunduğu çuvaldan çıkan, Narin’e ait olduğu sanılan kemik de burada.

Narin'in kesin ölüm nedeni naaştan alınan örnekler üzerindeki çalışmalar tamamlanınca ortaya çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri