Narin Güran cinayetinde korkunç detaylar: Önce gömdü, sonra aradı!

Narin Güran cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı. Şüphelilerden biri cenazeyi nasıl dere kenarına götürdüğünü, sonra aramalara nasıl katıldığını tek tek anlattı.

AMİDA HABER - Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Narin Güran cinayeti ile ilgili gözaltına alınan bir şüphelinin ifadeleri kan dondurdu. N.B isimli kişi, Narin Güran’ın cansız bedenini tutuklu amca S.G’nin kendisine teslim ettiğini, araçla götürerek dere kenarına gömdüğünü anlattı:

İşte o ifadeler:

SORULDU: S.G’nin 21.08.2024 günü kullandığı aracı tarif ediniz? Cesedi çuval koyduğunuz aracı detaylı bir şekilde anlatınız?

CEVABEN: S’nin aracı beyaz Renault 19 bir araçtır. Arka çamları kapalı idi. Açık olsa ben görürdüm. S.G sol şoför kapısını açarak indi aracın arka tarafından dolanarak aracının yan ön yolcu kapısını açtı. Battaniyeye sarılı Narin Güran’a ait cesedi battaniye ile dışarı çıkardı. Yere bırakmadı. Bana çuvalı çıkar dedi. Bende bagajdaki çuvalı çıkardım. Bende cesedi başı çuvalın dibine gelecek şekilde ayakları ise çuvalın ağzına denk gelecek şekilde baş aşağıya S. G ile yerleştirdim. Biraz önce bahsettiğim gibi dere kenarına götürdüm.

SORULDU: S.G’nin kullandığı arabada başka kimler vardı, arka veya ön koltukta birilerini gördünüz mü?

CEVABEN: S.G’nin arabadan cesedi kendisi indirdi, arka camlar siyah olduğu için dikkat etmedim ama ben kimseyi görmedim.

SORULDU : Cesedi çuvala koyarken cesedin vücudu sıcak mıydı? Cesette bir katılaşma var mıydı?

CEVABEN: Vücudunun sıcaklığını hatırlamıyorum, Çuvala koyarken ayağının bükülmesinden dolayı hatırlıyorum.

SORULDU: 21.08.2024 günü Narin Güran’ı dere yatağına koyduktan sonra telefonunuzu kapattınız mı?

CEVABEN: Ben telefonumu hiç kapatmadım.

SORULDU: 21.08.2024 gününde Narin Güran’ı dere yatağına koyduktan sonra S.G aynı gün ya da daha sonrasında söz konusu yere beraber ya da tek başına gittiniz mi?

CEVABEN: Ben, S.G ile birlikte oraya gitmedim, tek başıma da gitmedim.

SORULDU: Olaydan sonra 21.08.2024 günü Narin Güran’ı dere yatağına koyduktan sonra S.G ile telefon, yüz yüze ya da aracı vasıtasıyla görüşmeniz oldu mu?

CEVABEN: Bu konu ile ilgili görüşmedik fakat birlikte arama faaliyeti yapmıştık. Bu konu hiç gündeme gelmedi, ben cesedi götürürken S.G’nin beni takip edip etmediğini bilmiyorum.

SORULDU: S.G battaniyeye sarılı şekilde size cesedi verdiği zaman cesedin Narin Güran’a ait olduğunu biliyor muydunuz?

CEVABEN: Beraber çuvala koyduğumuz esnada Narin Güran’ın olup olmadığını anlamadım fakat dere yatağına geldiğim zaman çuvalı bağladığım esnada cesedin Arif in kızı Narin Güran’ın olduğunu anladım.

SORULDU: Cesedi sakladıktan sonra S.G ile yüz yüze veya iletişim vasıtalarıyla görüşmeniz oldu mu? Neler görüştünüz?

CEVABEN: Cesedi koyduktan bir ya da iki gün sonra jandarmalar ile birlikte iken gelip bizim avluya baktılar. Burada iken kendisi ile bir görüşmemiz olmadı. Yanında asker vardı eliyle ya da yüzüyle bana bir şeyler anlatmaya çalışmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri