Narin Güran’ın mezarına ziyaretçi akını: Gözyaşını tutamadı

Diyarbakır’da Narin Güran’ın mezarına ziyaretçi akını devam ediyor. Kızları ve eltisiyle gelen yaşlı kadın gözyaşlarını tutamadı.

AMİDA HABER - Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde bulunmuştu, otopsi işlemlerinin ardından 9 Eylül’de defnedilmişti. Faillerin bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Günlerdir Türkiye’nin dört bir yanından Narin Güran’ın mezarı ziyaretçi akınına uğruyor. Kızları, torunları ve eltisiyle mezarlığa gelen yaşlı kadın, gözyaşlarını tutamadı.

Çocuklarıyla ziyarete geldiğini söyleyen Elif Tanrıverdi, gözyaşlarını tutamadı. Tanrıverdi: “Fatiha ve Yasin-i Şerif okuduk, duamızı ettik, gidiyoruz. Allah, hakkını bırakmasın. Söyleyecek bir şey yok; Allah, hakkını bırakmasın. Kanlarında boğulsunlar inşallah. Kızlarım, eltim, gelinlerimizle geldik” diye konuştu.

Öte yandan gelen ziyaretçiler, Narin’in mezarını oyuncaklar, önlük, gelinlik ve birçok hediye ile süsledi. Narin’in mezarına asılan şiir ise gözlerden kaçmadı. Narin’in mezarını ziyarete gelen bir öğretmen yazdığı şiiri, mezarının başındaki zeytin ağacına astığı görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri