Narin’inin kimliği koydukları çuvaldan çıktı: DNA tespiti yok

Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde katledilmesinin ardından 8 Eylül’de Tavşantepe Mahallesi’ne yakın derede, çuval içinde gömülü olarak cansız bedeni bulunan Narin’in kimlik kartının da çuval içinde cebinde olduğu öğrenildi.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Köyü’nde kaybedilmesinden 19 sonra cansız bedeni çuval içinde dereye gömülü olarak bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Soruşturmanın 41. gününde Narin Güran’ın klasik otopsi işlemi öncesinde cesetten alınan 91 örnekle ilgili herhangi bir delil elde edilmediği ifade edildi.

‘Narin’in kimlik kartı çuvaldan çıktı’

Sözcü’den Özgür Cebe’nin haberine göre, Narin’in kimlik kartı çuvaldan çıktı. Ancak kimlik kartı üzerinde de herhangi bir DNA’nın tespit edilemediği öğrenildi.

Yine Narin Güran’ın öldürüldüğünde üzerinde olan şortunun sol cebinden çıkan 1 adet kalem pil üzerinde de DNA bulgusu olabileceğine dair örnekler alınarak Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ancak bununla ilgili de bir tespit yapılamadığı belirlendi.

Narin soruşturmasında 12 kişi tutuklu

Soruşturma kapsamında, otomobilinde Narin’e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran ile yenge Hediye Güran’ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri