O bankanın Diyarbakır'da da binlerce müşterisi var: İzinsiz para çekildi mi?

Özel bir bankanın bazı müşterileri, son dönemde hesaplarından izinsiz para çekildiği, kendilerinden habersiz kredi başvurusu yapıldığı iddiası gündeme düştü.

AMİDA HABER- Diyarbakır'da da binlerce müşterisi olan bankanın müşterileri, hesaplarındaki bu beklenmedik hareketlilikle ilgili endişe duydukları için hesaplarını kapattıklarını dile getiriyor. Akbank ise sosyal medyada müşteri verilerinin sızdırıldığı ve sistemlerinde güvenlik açığı olduğuna dair iddiaları yalanladı.

İzinsiz para çekildiği iddiası

Akbank’ın bazı müşterileri, sosyal medya paylaşımlarında mobil bankacılık hesaplarına izinsiz erişim yapıldığını iddia ediyor. Müşteriler, son dönemde hesaplarından izinsiz para çekildiğini iddia ederek büyük bir endişe yaşadıklarını ifade ediyor. Mağdurların kaybettiği para miktarının 10 milyonlarca liraya ulaştığı iddia ediliyor.

Müşteriler hesap kapatıyor

Sosyal medya platformlarında şikayetlerde bulunan müşteriler, yaşadıkları durumun aydınlatılmasını talep ediyor. Mağdurların sayısı giderek artarken yüzlerce müşteri, Akbank hesaplarını kapattığını açıkladı.

Adlarına kredi çekildiğini iddia ediyorlar

Müşteriler paralarının kendilerinden habersiz bir şekilde başkalarına transfer edildiğini belirtiyor. Kredi başvuruları onaylanmayan müşteriler, bilgileri olmadan yüksek miktarda kredi çekildiğini iddia ediyor.

Müşteriler öte yandan gece uyurken hesaplarından kredi çekilip bilinmeyen hesaplara EFT yapıldığını söylüyor. Müşteriler, yaşadığı mağduriyetin çözümü için bankanın harekete geçmesini istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri