VİDEO- Diyarbakır’da emniyet helikopteri Narin için havalandı

Diyarbakır'da Emniyet ekipleri, 8 yaşındaki Narin Güran'ı bulmak için seferber oldu. Hava ve kara destekli arama çalışmaları yoğun şekilde sürüyor.

AMİDA HABER - Diyarbakır'ın Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları sürüyor. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube Müdürlüğü'ne bağlı bir helikopter, küçük kızı bulmak amacıyla havalandı.

Narin Güran'dan haber alamayan ailesinin yetkililere başvurması üzerine, başlatılan geniş çaplı arama kurtarma operasyonuna 112 Acil Sağlık, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri katılıyor.

AFAD bünyesindeki dalgıç ekipleri, Narin’i bulmak amacıyla sulama kanalında yaklaşık 20 kilometre boyunca arama yaptı. Diğer arama kurtarma ekipleri ise mahallenin çevresi, kayalıklar, pamuk ve mısır tarlaları, boş evler, ahırlar ve samanlıklar gibi her köşeyi detaylıca taradı.

Arama çalışmalarının sürdüğü sırada, öğle saatlerinde Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı helikopter, Narin Güran'ı bulma çalışmalarına havadan destek vermek amacıyla harekete geçti. Ekipler, küçük kızın bulunması için tüm imkanları seferber ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri