Maymun sürüsü iğrenç olaya müdahale etti: Küçük kızı tecavüzden kurtardı

Bir adamın küçük bir kız çocuğunu bir binanın içine alarak tecavüz etmeye yeltendiği sırada, olayı fark eden maymun sürüsü saldırıya geçip küçük kızı kurtardı.

AMİDA HABER – Olay, Hindistan’ın Yeni Delhi kenti yakınlarındaki Baghpat bölgesinde gerçekleşti. Bir adam 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmeye çalıştığı sırada maymun sürüsü durumu farkederek saldırıya geçti.

Times of India’nın haberine göre, 6 yaşındaki kız çocuğunu terk edilmiş bir binaya götürerek cinsel saldırıda bulunmaya hazırlanan adamı maymunlar durdurdu.

Küçük kız olayı ailesine anlattı

Maymun sürüsünün hızla adama doğru saldırdığı ve kızı kurtardığı bildirildi. Küçük çocuk eve döndüğünde ailesine maymunların kendisini saldırı girişiminden kurtardığını söyledi.

‘Maymunlar müdahale etmeseydi kızım ölmüştü’

Haberde küçük kızın babasının şu açıklamasına yer verildi: “Kızım dışarda oynuyordu. Adamın yakındaki güvenlik kamerası görüntülerinde kızımla dar bir sokakta yürüdüğü görülebiliyordu. Kimliği henüz belirlenemedi. Ayrıca çocuğumu beni öldürmekle tehdit etmiş. Maymunlar müdahale etmeseydi kızım şimdiye kadar ölmüş olabilirdi”.

Hindistan Polisi, şüpheli adamın başka bir köyde yaşadığını ancak kimliğinin tespit edilemediğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri