Ak Parti Yenişehir İlçe Teşkilatından Bedensel Engelliler Derneğine ziyaret

Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanlığına atanan Ender Karahan ve Yönetim Kurulu Üyeleri , bedensel engelli derneğini ziyaret etti.

Fergat Aygün

Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanlığına atanan Ender Karahan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,kadın kolları başkanı Gülşen Bünül ,  kooperatifler mahalle başkanı Şevket Koyuncu ile beraber bedensel engelli derneğini ziyaret ettiler.

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ömer Askan,  ilçe başkanı Ender Karahan' a dernek dernekleriyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak;

“ Sizleri aramızda görmek bizleri nazik ziyaretinizden dolayı tebrik ediyorum.  Bize moral dopingi diyebiliriz. yalnız olmadığımızı bize hissettirdiğiniz için ben arkadaşlarım adına sizlere şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.

Ender Karahan da yaptığı konuşmada şunları aktardı;

“Ak Parti iktidarında 21 yılllık süreçte engelli kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını kendilerine hissettirmek adına bugün teşkilatımla birlikte sizleri ziyarete geldik. Sizlerin de malumunuzdur engelli aylık maaşları olsun ,evde bakım ücretleri olsun, eğitim, sağlık, sosyal, istihdam , ulaşım olsun 21 yıllık iktidarımız döneminde devrim niteliğinde sayılacak güzel çalışmalara imza atmışız ve atılmaya da devam edeceğiz sorun ve taleplerinizi dinlemek hasbihal etmek emrinizde ve yanınızda olmaya devam edeceğiz Ömer başkanımıza ve sizlere ilgi ve alakalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum durmak yok yola devam diyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri