Diyarbakır’dan Samsun’a gitti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama ve görevden alma kararnamesi ile Diyarbakır Vali Yardımcısı Siyami Köksal, Samsun’a atandı.

Diyarbakır’dan Samsun’a gitti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama ve görevden alma kararnamesi ile Diyarbakır Vali Yardımcısı Siyami Köksal, Samsun’a atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararlara göre, Iğdır Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca, Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, ile Siirt Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu'nu görevden alındı. 3 ile yeni emniyet müdürleri atandı. Iğdır’a Erden Sakarya, Adana’ya Ahmet Hakan Arıkan, Siirt’e Necmettin Öztürk atandı. Diyarbakır Vali Yardımcısı Siyami Köksal, Samsun’a vali yardımcısı olarak atandı.

TÜİK Müdürü görevden alındı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürü Orhan Deha Dede görevden alındı. Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yalçın Aydin, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkan Yardımcılığına İsmail Doğan, Karayolları Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğüne Ahmet Bülent Büyük atandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri