Hayırlı Uğurlu Olsun! O İl Başkanını Seçti

Osmanlı Teşkilatı Konya İl Başkanlığı Vedat Kara'ya emanet edildi.

Hayırlı Uğurlu Olsun! O İl Başkanını Seçti. Osmanlı Teşkilatı Konya İl Başkanlığı görevine Vedat Kara getirildi.

Osmanlı Teşkilatı, Konya’da gelen teşkilat başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında yeni kararların alındığı toplantıda Osmanlı Teşkilatı Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan’ın oluruyla Konya İl Başkanlığına Vedat Kara getirildi.

Toplantı sonrası konuşan Osmanlı Teşkilatı Konya İl Başkanı Vedat Kara, “Önümüzdeki süreçte bir elin verdiğini diğer el görmemeli ilkesiyle gizlilik politikasıyla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına el uzatacaklarını, en önemlisi Türk kültürünü unutulmaya yüz tutmuş örflerimizin kültürel yapımızı umut ışığımız olan evlatlarımıza yaşatarak, öğreterek aldığımız mirası devretmek istiyoruz.

Bu bağlamda bu güne kadar Türkiye'nin birçok ilinde gerek sosyal mecrada gerekse yapılan şenliklerde kültürel yapımızın yasatılmasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde mülki amirimizin göstermiş olduğu örneklemeler ve desteklerle bizde bu uğurda sadece bir damla olmanın gayreti ve heyecanını yaşamaktayız.

Her biri branşında uzman ve milli şuuru damarlarında hisseden başkanlarımıza sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum Allah CC. bu kutlu davada yolumuzu bahtımızı muzaffer eylesin. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri