THKD Başkanı Polatel, Diyarbakır’daki gazeteciler ile bir araya geldi

Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan ile ve gazeteciler ile bir araya geldi.

AMİDA HABER - Türkiye Haber Kameramanları Derneği 13 Ekim'de yapılacak başkanlık seçimlerine start verdi. 2014 yılından beri Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanlığı'nı yapan Aytekin Polatel, 13. Olağan Genel Kurulu Kongresi için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Diyarbakır’dan destek

Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır'a giden Polatel, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslar ve yerel ve ulusal basında görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi. Polatel, kongre öncesi Diyarbakır’dan büyük destek gördü.

‘Bağlarımızı güçlendireceğiz’

Polatel, sohbet ortamı şeklinde geçen toplantıda; bölgedeki kameraman ve muhabirlerin beklentilerini dinleyerek mesleki dayanışma odaklı daha dinamik ve planlı bir yol haritası çizmeyi hedeflediklerini belirterek: “Güneydoğu’da görev yapan meslektaşlarımız ile bağlarımızı daha da güçlendireceğiz ”dedi.

Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanlık Seçimi 13 Ekim Pazar günü 2 liste halinde Ankara TES-İş Genel Merkezi'nde yapılacak.

Kulislerden alınan bilgilere göre Güneydoğu’da görev yapan kameremanların Aytekin Polatel’in liderliğini yaptığı yeni yönetiminde güçlü bir şekilde temsil edilecekleri öğrenildi.

THKD Başkanı Polatel, görüşme sonrası GGC Başkanı Felat Bozarslan’a gazetecilerin Filistin anılarını anlatan ‘Kuşama’ isimli kitabı hediye eti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri