VİDEO- İmamın kafasına tabure ile vurmuştu: Gözaltına alındı

Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcısı Ömer Evsen, Manisa’da namaz sırasında imamın kafasına tabure ile vuran kişi hakkında işlem yapıldığını söyledi.

AMİDA HABER- Manisa’nın Alaşehir İlçesi’ndeki bir camide gerçekleşen olayda, namaz esnasında bir kişi elindeki plastik tabureyle imamın başına vurdu.

Yaşanan trajedik durum sonrası imam namazı bitirdi. Cemaat şiddet uygulayan adama vantilatör ile müdahale etti. İmamın şikayetçi olması ile şahıs gözaltına alındı.

Evsen: Hasret kaldığımız sahne bu

İmama yönelik saldırıya ilişkin açıklama yapan Diyanet Sen Genel Başkan yardımcısı Ömer Evsen, “Manisa Alaşehir de bir şahıs, namaz kıldırdığı esnada imamın kafasına plastik tabure ile vuruyor. İmam arkadaşımız namazını huşu içinde kıldırıyor. Namaz bitiminde cemaat şahsa gerekli tepkiyi veriyor. Şahıs olayın devamında cemaatten bir kişi tarafından vantilatör ile de dövülüyor. Şimdiye dek hasret kaldığımız sahne bu. Saldırgana artık cemaat te müdahale ediyor. Bir daha yaşanmaması temennisiyle. İş adli makamlara havale edildi. Hocamıza geçmiş olsun dileklerimizle konunun takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri