Adalet Bakanı’ndan Narin Güran açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır’da kayıp olarak aranan ancak 19’uncu günde köyün kenarında bulunan derede cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran olayı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AMİDA HABER – Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir televizyon kanalının canlı yayınında Narin Güran soruşturması ile ilgili son gelişmeleri aktardı.

Adalet Bakanı Yılmaz'dan açıklama

Diyarbakır’da yaşanan Narin cinayeti ile ilgili titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirten Tunç, “Bu cinayet ile ilgili 250'ye yakın kişinin ifadesine başvuruldu. 12 tane tutuklu var. Dolayısıyla bunların ifadeleri alındı. Bu konuda yargımız titiz bir çalışma sergiliyor. Bulgular var elimizde. İncelemelerin çok uzamaması gerekir bir an önce sorumlular bulunsun istiyor milletimiz. İddianame ortaya çıktığı vakit katilleri o zaman göreceğiz” dedi. İddianame için zaman vermenin doğru olmadığını belirten Tunç, ne zaman tereddüt ortadan kalkarsa o zaman savcıların iddianameyi ortaya koyacağını belirtti. Adalet Bakanı Tunç, katillerin en ağır cezaya çarptırılacaklarını da sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri