Diyarbakır’da AK Parti’nin iki numarasından DEM’e çağrı

Aday tanıtım programı için Diyarbakır’a gelen çözüm sürecinin İçişleri Bakanı, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala isim vermeden DEM Parti’ye çağrıda bulundu.

AMİDA HABER- AK Parti Genel Merkezi, Diyarbakır’da İlçe Belediye Başkan adaylarını tanıttı. Sezai Karakoç Kültür Merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri ile çok sayıda partili katıldı.

Burada konuşan Efkan Ala isim vermeden DEM Parti’yi hem eleştirdi, hem çağrıda bulundu.

Programın ardından Efkan Ala ve Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan Ak Parti Diyarbakır İl örgütünü ziyaret etti.

'Gelin köstek değil, destek olun'

Çözüm süreci döneminde yapılanların hatırlatan Ala, “Daha önce buralarda hayal bile edilemeyen sessiz devrimleri gerçekleştirmedik mi birlikte. Başkalarının hayal edemediği şeyleri yapan bu kadro şimdi onların hayal edemediği şeyleri yapabilir. Bizim de onlara dediğimiz, gelin köstek olmayın. Destek olun. Milletin problemlerini çözelim. Problemden yararlanmayın. Problemlerin üzerine çocukları atmayın. Gençleri problemlerin önüne sürmeyin. Gelin ey Türkiye’de siyaset yapanlar birlikte problemleri çözmek için herkesi yönlendirelim. Herkese alan açalım ve fırsat verelim, Türkiye’yi hedeflerine taşıyalım. Bunların en önemli kaynaklarından biri de belediye yönetimleridir” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri