Ensarioğlu o fotoğrafla ilgili konuştu: Kürtleri itibarsızlaştırıyorlar!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinin bir numaralı şüphelisi olarak gösterilen Salim Güran ile oturdukları sırada çekilen fotoğraf hakkında Amida Haber’e konuştu.

AMİDA HABER - Diyarbakır’da Narin Güran cinayetiyle ilgili sır perdesi aralanamadı. Yaklaşık bir aydır başlatılan soruşturmada itiraf gelmediği için fail yada failler tespit edilemedi. Soruşturma kapsamında aralarında anne, abi ve amcaların bulunduğu 12 kişi tutuklandı. Soruşturma genişleyerek devam ediyor. Narin Güran’ın cansız bedeni bulunduktan sonra katıldığı bir televizyon programında “Soruşturmada gizlilik var. Ayrıca son aşamaya gelindi. Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız. Konu çok hassas. Onları da çok fazla üzecek birşey söylemek istemiyoruz” sözleri nedeniyle AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu eleştirilerin hedefi olmuştu. Ensarioğlu, açıklamalarının bilinçli olarak çarpıtıldığını söylemişti.

Sosyal medyada dolaşan fotoğraf

Narin Güran cinayetinin baş şüphelisi olarak tutuklu bulunan amca Salim Güran’ın AK Partili Galip Ensarioğlu ile çay içerken çekildiği iddia edilen fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğrafta Ensraioğlu’nun karşısında oturan kişinin Salim Güran olduğu iddia edildi.

‘Fotoğraftaki kişi Salim Güran’

Amida Haber’in iddiaları sorduğu Galip Ensarioğlu şunları söyledi, “Mecliste çekilen bir fotoğraf zamanı ve tarihini tam hatırlamıyorum. 8-9 ay önce muhtarların ziyaretinde çekilmiş bir fotoğraf. Fotoğrafta Salim Güran var ama fotoğrafın neresinde bilmiyorum. Salim Güran ile kişisel bir tanışıklığım yok. Aileden tanıdıklarım var ama Salim Güran’ı tanımıyorum. Çünkü Meclis’e günde 50 kişi geliyor, fotoğraf çekiyor. Olay bundan ibaret” dedi.

‘Kürtleri itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar’

Narin Güran cinayetiyle ilgili sözlerinin bilinçli olarak çarpıtıldığını belirten Ensarioğlu, “Narin’e bunu kim yapmışsa Allah belasını versin. Bende herkes gibi fail ya da faillerin ortaya çıkarılmasını ve cezalandırılmasını istiyorum. Bir süredir Narin cinayeti üzerinden bana yönelik çirkin bir karalama kampanyası başlatıldı. Tekirdağ’da üvey baba 2 yaşındaki bir bebeği istismar ediyor, bebek yoğun bakımda, ancak kıyamet koparması gereken basın bu olayı görmezden geliyor. Basın ve bir kesim bilerek Narin cinayeti üzerinden beni ve Kürtleri itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri