Fenerbahçe’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

AMİDA HABER - Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan görüşmeye ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu.

X hesabından yazılı bir açıklama yayınlayan Erdoğan, “Milyonlarca taraftarıyla, yetiştirdiği sporcularıyla, kazandığı başarılarla Türk sporunun iftihar vesilelerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Başkanı Sayın Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum. “Mazisinde bir tarih yatan,” bugün de kendisine gönül verenlerin gururu olmayı sürdüren Fenerbahçe’ye, başta UEFA Avrupa Ligi olmak üzere çıkacağı müsabakalarda başarılar diliyor, tüm Fenerbahçe taraftarlarına selamlarımı iletiyorum" dedi.

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise, yaptığı konuşmada Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na en fazla sporcu gönderen kulüp olduklarını hatırlatarak, tüm branşlarda faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi.

Ziyarette daha sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından futbol takımının imzaladığı forma Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri