İçişleri Bakanlığı Iğdır Emniyet Müdürünün o hareketi için düğmeye bastı!

Iğdır Emniyet Müdürlüğü ile DEM Partili Belediye arasında yaşanan tartışmalara İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’da dahil oldu. Emniyet müdürünün sakız çiğnemesi hakkında konuşan Yerlikaya, “Gereğini yaparım” dedi.

AMİDA HABER - Iğdır İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya geçtiğimiz hafta işlerine son verilenleri ziyareti sırasında kullandığı ifadeler tartışma yaratmıştı. Emniyet Müdürü Sakarya yaptığı açıklamada, “Size karşı dışardan gelecek her türlü baskı emniyet kuvvetleri tarafından bertaraf edilecektir” ifadelerini kullanmıştı.

Görüntülerde Emniyet Müdürü Sakarya’nın ziyaret sırasında sakız çiğnediğine yönelik görüntüler ise, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Konuyla ilgili görüşü sorulan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, görüntüleri benimsemediğini söyledi.

Yerlikaya, “Hiçbir yerde sakız çiğneyerek ister suçluyu veya gözaltı kararlı olan birini veya başka bir meselede bu şekilde davranmasını kabul eden bir vali de olmadım, bakan da değilim. O münferit bir olaydır, gereğini yaparım” dedi.

DEM Parti tepki göstermişti

DEM Parti, Emniyet Müdürünün Belediye önündeki işçileri ziyareti sırasında kullandığı ifadelere sert tepki göstermişti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri