İsrail’den İran’a tehdit: Saldırımız ölümcül ve şaşırtıcı olacak

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İran'a yönelik planlanan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Gallant konuya ilişkin "İran'a saldırı ölümcül ve şaşırtıcı olacak" dedi.

AMİDA HABERİsrail ve İran arasındaki misilleme saldırıları devam ederken İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İran’a yönelik saldırı tehditini yineledi.

Gallant, İsrail ordusunun İstihbarat Direktörlüğü bünyesindeki Birim 9900'ü ziyaretinde İsrail'in İran'a olası saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

“İran başına ne geldiğini anlamayacak”

Gallant, İsrail saldırdığında İran'ın "başına ne geldiğini veya nasıl geldiğini anlamayacağını" öne sürerek, saldırının "ölümcül, hassas ve özellikle şaşırtıcı" olacağı tehdidinde bulundu.

Tüm askeri komuta kademesinin İran'a saldırı konusuna odaklanmış durumda olduğunu söyleyen Gallant, İran'ın geçen hafta düzenlediği saldırının "agresif" olduğunu ancak hatalı oldukları için "başarısız" olduğunu savundu.

İran, 1 Ekim'de İsrail'e füze saldırısında bulunmuştu. Tel Aviv yönetimi ise İran'ın bu saldırısına karşılık verileceğini bildirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri