Oyuncu Hazal Kaya da şiddet mağduru

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, yaptığı açıklamada yaklaşık 1 yıldır kendisinin de şiddete maruz kaldığını ifade etti.

AMİDA HABER - Oyuncu Hazal Kaya, bir hayranı tarafından 1 yıldır şiddete maruz kaldığını belirtti. Kaya, "Lütfen yasalar uygulansın. Ölmeyelim artık" dedi.

Hazal Kaya, yaklaşık 1 yıldır bir hayranı tarafından tacize uğradığını da açıkladı. Kaya, "Detaylı anlatıp yeni vakaları tetiklemek istemiyorum ama yaklaşık 1 senedir ben de şiddete maruz kalıyorum. ‘İmdat’ dediğim, çare bulamadığım durumlar var. Lütfen yasalar uygulansın. Ölmeyelim artık" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Hazal Kaya, Sibel Arna'nın YouTube'daki programına konuk oldu. Kaya, eşi Ali Atay ile ilişkileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Atay'la birbirlerine zıt karakterlere sahip olduklarını söyleyen Kaya, "Biz birbirine hiç benzemeyen iki insanız. Ama çok seviyoruz birbirimizi. Çok aşığız ve bunu kabul ettik" dedi.

Rol adlığı dizinin konusu da şiddet

Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul ile birlikte başrolünü üstlendiği 'Sorgu' dizisinden bahsederek, dizinin şiddet konusuna değindiğini vurguladı:

"Şiddete dair çok ciddi cümleleri olan bir dizi. 10 bölüm boyunca çok ağır şeyler izleyeceğiz. Bir taraftan ülkemizde canlısına tanık oluyoruz. Çok zor bir yerdeyiz. Ölenlerin bir sayı olmadığını, insan olduğunu, birilerinin kızı, birilerinin sevgilisi, birilerinin en yakın arkadaşı olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Şu an yapılması gereken tek şey kanunların uygulanmasını sağlamak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri